Archief van
Categorie: Geen categorie

Over Tarot

Over Tarot

De tarotkaarten geven een beeld van wat het onderbewustzijn en ervaringen van jaren terug, nu doen met het leven.

De kaarten zijn niet zozeer een spel van voorspellen, verwachtingen, hoop, toekomstplaatjes die vastliggen. Nee, de tarot geeft inzichten in de mogelijkheden, wat bereikt kan worden. Wel door eigen focus en doorzetten waar moeilijkheden zijn! Het is een illusie dat de kaarten “voorspellen” en u alleen maar hoeft te kijken. Nee, de kracht van leven is accepteren van moeilijke perioden, van verlies en daar weer door groeien en uzelf nieuwe wegen in laten slaan. U moet zelf de keuzes maken. Wilt u in een situatie iets verbeteren, begin altijd en alleen bij uzelf, de kaarten en de persoon die de kaarten kan duiden, kunnen u daar goede adviezen en mogelijkheden in laten zien.

Wat ook een belangrijk aspect van de legging is, dat het consult aansluit op uw vragen, vandaar kan de diepere energetische lijn getrokken worden, waardoor u niet steeds weer in hetzelfde vervalt, en wat er geadviseerd wordt om de energetische verbindingen te doorgronden en voor u te laten werken.

Er zij bepaalde stromen die alle mensen in hun ziel meedragen, voorouder lijnen, onderbewustzijn, deze te doorgronden en te accepteren is een deel van het werken met de tarot. Een tarotconsult kan verhelderend zijn wanneer je het gevoel hebt steeds weer vast te lopen, wanneer je een belangrijke beslissing moet nemen of wanneer je keuzes moet of wilt maken waarvan je niet zeker bent dat het de juiste zijn. Met het advies van de tarot en de energetische verbindingen met de ouders en voorouders kunt u makkelijker inzicht krijgen.

Maar dan op een open manier, waar tijd geen advies is, maar ruimte deuren opent.